FEREASTRA KUBUS

Ferestre pur și simplu frumoase

Simplificare a design-ului

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din material plastic. Un plus de lumină și transparență prin intermediul suprafețelor din sticlă de mari dimensiuni oferă noi perspective în materie de design. În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără îmbinări deranjante, în timp ce la exterior, marginea răsfrântă perpendiculară accentuează impresia de armonie generală.

Fereastra Kubus
Fereastra Kubus

Formă rectangulară și aproape invizibil

Dimensiunea sistemului este de 100 mm, atât în cazul variantei cu combinație ramă-cercevea, cât și în cazul variantei cu montant mobil. Astfel, montantul mobil și secțiunile laterale ale ramei prezintă aceeași lățime vizibilă, oferind privitorului un efect estetic de simetrie.

100 mm – măsura tuturor lucrurilor

„Vei ști că ai atins perfecțiunea nu atunci când nu mai ai nimic de adăugat, ci atunci când nu mai poți omite nimic.” Antoine de Saint-Exupéry

  • Fără șipcă pentru sticlă;
  • Adâncime constructivă și lățime vizibilă de 100 mm atât pentru pachetul ramă-cercevea, cât și în varianta cu montant mobil;
  • Aspect interior unitar;
  • Contururi clare.

 

Fereastra Kubus
Principiul KISS: Keep it small and simple

1. Aspect rectangular de jur-împrejur atât in interior, cât și la exterior. 2. Cercevea invizibilă din exterior.

3. Design al cercevelei fără elemente de îmbinare și aspect unitar datorită 4. profilului opțional cu clipsuri.

5. Calitate unică a suprafeței prin intermediul tehnologiei exclusive acrylcolor pe partea exterioară.
6. Tehnologia de lipire STV® inovatoare permite un design „fără margine” al cercevelei și garantează o stabilitate maximă.

7. Capacitate extraordinară de termoizolare datorită camerelor umplute cu spumă ale profilurilor.

Fereastra Kubus
Design-ul complet pentru ferestre

Variante de glafuri

Geometrie care permite curățarea cu ușurință a ramei

Sistemul GEALAN-KUBUS® impresionează și din punct de vedere practic – în special în ceea ce privește ușurința cu care poate fi curățat. Astfel, la nivelul geometriei profilurilor s-a acordat o atenție deosebită contururilor fluide ale ramei oarbe, s-a renunțat la o garnitură de la nivelul opritorului ramei și s-a integrat o garnitură mediană proeminentă în ramă. Mai bine de atât nu se poate! Sistemul de ferestre GEALAN-KUBUS®, orientat către design, oferă arhitecților oportunități maxime în materie de proiectare și astfel noi perspective. Indiferent dacă este vorba despre rame 100% vizibile, semi-ascunse sau aproape invizibile – rezultă proporții care lasă o impresie puternică.

Paleta de culori acrylcolor

Tipuri de deschidere

În pagina „Download” găsiţi cataloage şi broşuri privind produsele şi serviciile noastre.
Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This