Nimic nu este facut sa reziste pentru o eternitate, insa in domeniul tamplariei PVC durabilitatea este un factor extrem important. Suntem specializati pe productia de ferestre si usi si stim cat de mult conteaza ca acestea sa prezinte o calitate premium pentru a putea fi intrebuintate in cele mai bune conditii pentru o perioada indelungata.

De altfel, nimeni nu isi doreste sa faca o investitie, roada a muncii indelungi si a sacrificiilor pentru a economisi, iar aceasta sa nu se ridice la nivelul asteptarilor. Rolul pe care il indeplinesc ferestrele intr-o locuinta este major, pentru ca de acestea depinde intr-o foarte mare masura gradul de confort de care vor avea parte proprietarii. Cu siguranta prea putini mai sunt cei care nu au montate ferestre cu geam termopan in locuinta la ora actuala, dar daca te numeri printre cei care au si intampina probleme in functionarea lor, trebuie sa iei masuri in aceasta privinta.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa aiba parte de cel mai bun randament, motiv pentru care punem un accent deosebit pe calitate. De altfel acest lucru ar trebui sa fie o normalitate atunci cand vine vorba despre aceasta categorie de servicii. Asadar, va invitam sa parcurgeti urmatoarele randuri pentru a afla care sunt masurile pe care trebuie sa le luati atunci cand fereastra nu mai etanseaza corect.

Ce faci atunci cand etansarea ferestrei nu se realizeaza corect si favorizeaza patrunderea curentilor de aer?

Nimanui nu ii place sa locuiasca intr-o casa in care lucrurile nu sunt puse la punct. Atunci cand fereastra este defecta si acest aspect are urmari asupra confortului termic, nu ar trebui sa stai mult pe ganduri. Uneori este vorba despre garnitura, care fie se taseaza pe anumite portiuni, fie isi pierde capacitatea de a etansa corespunzator.

Multi sunt cei care cred ca o garnitura mai groasa va rezolva problema. Trebuie stiut insa ca aceasta nu este o solutie, sau cel putin nu una de durata. De fapt, aceasta masura nu este recomandata pentru ca nu face decat sa forteze feroneria ferestrei, iar asta nu inseamna ca etansarea va fi optima in acest fel.

Unii utilizatori nu isi dau seama ca fereastra este defecta decat atunci cand se instaleaza anotimpul friguros. Aceasta este perioada cand se creeaza curenti puternici, care se fac cu adevarat resimtiti, fiind deranjanti. Cei care doresc sa beneficieze de maximum de confort mereu vor solicita ajutorul unei firme de reparatii profesioniste, care detine experti in domeniu, capabili sa remedieze orice neregula instalata la nivelul termopanelor.

Cel mai eficient insa este sa cauti de la bun inceput un colaborator in care poti avea incredere. Nu are nici un rost sa platesti o suma mai mica pentru a-ti echipa locuinta cu termopane daca in timp se vor aduna cheltuieli majore din cauza reparatiilor frecvente pe care va trebui sa le suporti.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca, indiferent daca optezi pentru cea mai buna firma de termopane, dupa un interval de 5 ani, inlocuirea garniturii este necesara pentru ca, in medie, atat este durata de viata a acesteia, mai ales in situatia in care deschiderea si inchiderea ferestrei este facuta in mod frecvent.

Daca ai ferestre din PVC, atunci recomandam inlocuirea garniturii cu una similara, pentru a pastra proprietatile de izolare termica si fonica, respectiv buna functionare a ansamblului de feronerie.

Atunci cand aceste operatiuni nu sunt realizate atent, de asemenea, risti sa fortezi inchiderea. In scurt timp vei observa ca fereastra este defecta si este necesara interventia unui specialist care sa remedieze problema.

Depinde de fiecare daca gradul de confort termic din locuinta va fi optim, precum si de alegerile facute. Recomandam insa alegerea atenta a ferestrelor pentru a te putea bucura de efecte de durata. Pune accentul pe calitate inainte de alte criterii. Este mai bine sa faci un efort financiar mai mare, decat sa ai retineri din acest punct de vedere si sa cheltui apoi permanent cu reparatiile.

Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest