Ferestrele şi uşile din PVC aduc beneficii enorme casei tale, asigurând confort şi siguranță ȋn fiecare moment. Ȋntreținerea corectă a profilelor din PVC contribuie la menținerea unei izolări termice şi fonice excelente, dar şi la un aspect estetic plăcut. Ferestrele şi uşile Gealan sunt disponibile ȋntr-o gamă variată de culori, şi astfel, ai posibilitatea să alegi ce ȋți place sau ce se potriveşte cu locuința ta, fără a fi stresat de curățarea şi ȋntreținerea lor.

  • Google+
  • Facebook

Ca orice alte elemente de construcție, ferestrele şi uşile casei sunt supuse uzurii, prafului şi murdăriei, iar pentru o funcționare optimă, este recomandată ȋntreținerea corespunzătoare a tâmplăriei. Ȋnsă, curățarea profilelor din PVC nu trebuie să ȋți dea bătăi de cap, ferestrele Gealan eliminând definitiv lucrările costisitoare de ȋntreținere şi vopsire periodică deoarece nu necesită decât o simplă ştergere cu orice detergent casnic. Astfel, economiseşti ȋn primul rând bani, iar timpul liber ȋl poți petrece alături de oamenii dragi.

  • Google+
  • Facebook

Noile tehnologii permit realizarea de profile din PVC ȋntr-o gamă variată de culori, ȋnsă acestea sunt la fel de uşor de ȋntreținut. Fie că vorbim de acrylcolor sau de foliile decor lemn, uşile şi ferestrele Gealan sunt rezistente la intemperii şi permit curățarea cu simplii detergenți. Suprafața satinată a profilelor colorate rămâne la fel de strălucitoare pentru perioade lungi de timp, fără să fie nevoie să investeşti ȋn materiale costisitoare de ȋntreținere. Uşile şi ferestrele din PVC, indiferent de culoare sau folii, pot fi curățate cu ȋncredere cu o cârpă non-abrazivă, puțină apă şi săpun.

  • Google+
  • Facebook

De asemenea, este recomandat ca, regulat, garniturile şi mecanismele de ȋnchidere să fie unse cu un ulei special, cu ajutorul căruia vei ȋndepărta toate particulele străine. Această metodă de ȋntreținere este bine să fie făcută o dată la 3-6 luni, pentru a păstra ferestrele şi uşile cât mai curate. Spray-ul de ulei ȋl poți pulveriza atât la exterior, cât şi la interior, pentru a ȋntârzia apariția murdăriei. Acesta poate fi folosit cu succes la nivelul balamalelor fiind un bun agent ȋmpotriva ruginii care se poate depune ca urmare a umidității crescute.

Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest