Toamna s-a instalat de mai bine de o lună, iar în ultima perioada își face tot mai simțită prezența. Așa cum știm cu toții, atunci când se schimbă un anotimp, intervin tot felul de schimbări și în viața noastră, iar aici putem vorbi de schimbarea garderobei, a stării de spirit, a decorului din casă și de ce nu, chiar a ferestrelor. Până la venirea frigului, mai aveți timp să vă schimbați ferestrele, fie pentru a vă bucura de confort pe timpul iernii, fie pentru că vreți să aduceți o ȋmbunătațire locuinței voastre, ]n ceea ce privește aspectul estetic.

  • Google+
  • Facebook

Vrei o casă care să se integreze perfect în peisajul tomnatic? Atunci analizează paleta de culori și oprește-te asupra celor îndrăznețe: bronz, maro, roșu, portocaliu închis. Sunt potrivite în orice situație! Fie că vrei să schimbi culoarea pereților, decorul casei sau tâmplăria. Dacă iubești tomana și vrei să păstrezi în orice sezon o fărâmă din acest anotimp, alege ferestre în tonuri de maro, verde și gri închis, sau chiar roșu maroniu.

  • Google+
  • Facebook

Dacă momentan nu vrei să investești în schimbarea ferestrelor, există și alte modalități de a aduce aerul tomnatic în casa ta. Decorează-ți ferestrele cu draperii și accesorii în culorile specifice acestui anotimp, iar pentru a simți atmosfera de tomană chiar și în interiorul locuinței, așează pe pervaz crengi de copaci, scoarțe sau frunze uscate. De asemenea, pentru un farmec aparte, foloseşte-ți imaginația şi joacă-te cu nuanțele pentru a obține combinații inedite. Dacă ai ferestre maro, poți alege draperii portocalii, bej sau albastre, pentru ferestrele negre se potrivesc perdelele roşii sau gri, iar ȋn cazul ferestrelor ȋn tonuri de verde, optează pentru draperii şi accesoriii maro, gri sau crem.

  • Google+
  • Facebook
Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest